Perfecta team

Kristina Filipi 

Kristina je rođena 26.09.1987. u Puli i od malih nogu pokret je dio njezinog života. Dugih četrnaest godina bila je članica studija za balet i ritmiku “Pirueta“. Nakon srednjoškolskog obrazovanja, dolazi u Zagreb i upisuje Kineziološki fakultet koji završava s usmjerenjem Kineziterapija te ostvaruje svoj cilj i daje smjer svojem daljnjem djelovanju. 

Kao voditelj grupnih fitness programa radi od 2005. godine te svoje profesionalno usavršavanje provodi redovito na brojnim konvencijama, seminarima i stručnim kongresima iz područja fitnessa, sportske rekreacije i sportske prehrane gdje svoju široku paletu znanja sustavno usavršava i unaprjeđuje kao instruktor aerobika, pilatesa, workout i body programa, kineziterapije i korektivne gimnastike, te funkcionalnog treninga! 

Široko područje interesa obuhvaća i rad sa djecom. Tijekom studiranja radila je kao voditeljica plesnih grupa, voditeljica ljetnih i zimskih sportskih kampova za djecu, te  animatorica dječjih rođendana. Svoje studentske dane posvetila je i volontiranju sa djecom s poteškoćama u razvoju. 

Ljubav i želja za rad s najmlađima poticaj joj je i danas kada radi kao organizator i voditelj univerzalne sportske igraonice “Štrumf olimpijac“ namijenjene djeci predškolske dobi. 

 

Martina Sarjanović

Martina vodi Yoga Fun satove, RYT 200. Certificirana je Yoga učiteljica Gaia Yoga škole iz Zagreba, čiji certifikat je priznat u cijelom svijetu i ovlašćuje učitelja podučavati različite stilove yoge.

Martina se s yogom upoznaje 2005. godine te se njome aktivno bavi vježbajući kod istaknutih yoga učitelja poput Marca Bianca, Snježane Vukas, Sandre Đidara Bianco, Igora Barberića te Sonje Rzepski.

Spoznajući sve kvalitete kojima yoga pridonosi tijelu, umu i duhu te u želji da poveća osobno iskustvo, 2008. upisuje Yoga Teacher Training program. Po završetku programa i dobivanju RYT 200 certifikata u 2009. 

Martina povremeno vodi yoga satove na više lokacija u Zagrebu: Pilates & Yoga centar Sankalpa, Xenia total body studio, Floor studio, Izis fitness studio, a od 2010. vodi svoje yoga grupe u Sankalpa pilates & yoga centru. 

U 2013. Martina se pridružuje Fitness studiu Perfecta gdje vodi Yoga Fun satove. 

 

Nataša Bilkić

Nataša je rođena 03.10.1988. godine u Puli. Vedra je, vesela, pozitivna, motivirana i kreativna mlada osoba koja se od djetinjstva bavi raznovrsnim sportovima (košarka, odbojka, plivanje, takwondo). 

Svoju ljubav prema sportu odlučila je nadograditi upisom na Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, na kojemu je trenutno apsolvent na usmjerenju skijanje. Radi početnu i naprednu školu skijanja s djecom i odraslima. 

Tijekom studiranja radila je kao animatorica na zimskim i ljetnim sportskim kampovima za djecu (školice plivanja, jedrenja, rolanja) te na dječjim rođendanima. Perfecta Teamu se pridružuje u rujnu 2013. te sudjeluje u radu Univerzalne sportske igraonice Štrumf Olimpijac!