Yoga Fun

Yoga Fun satovi idealan su spoj relaksacije i oblikovanja tijela, pokreta i daha. Kombiniraju 2 dinamična stila yoge, Power Yogu te Vinyasa Flow, oba proizašla iz Ashtanga yoge.

Nakon radnog dana ništa nije tako dobro nego posvetiti se otpuštanju napetosti putem niza yoga asana (pozicija) i disanja. Dok se tijelo kroz asane i disanje energizira, produbljuje se koncentracija i otpuštaju sve napetosti i stres. Sporo i duboko disanje tijekom Yoga Fun sata donosi velike količine kisika u tijelo što ga opušta, smiruje i obnavlja. 

Na satovima se kroz pokret tijelo oslobađa od stresa i blokada, um postaje smiren, cijeli se organizam detoksificira, a duh se ispunjava veseljem i vedrinom. Yoga Fun satovi baziraju se na ravnoteži tijela, uma i duha te na povećanju vitalne energije. Disanje i pokret se povezuju u nizovima asana. Vježbajući na taj način, izgrađuju se snaga, izdržljivost, ravnoteža i fleksibilnost. 

Primjenjujući Power Yoga stil, u asanama se ostaje duže i time izgrađuje snaga, izdržljivost te poboljšava poravnanje (postura) tijela. U Vinyasa Flow stilu dah je taj koji daje ritam vježbanju jer svaki pokret ima svoj dah. Disanje pomaže da s lakoćom prelazimo iz asane u asanu te da stvorenu lakoću pokreta i radost prenosimo s yoga sata u svakodnevni život. 

Yoga fun satove vodi Martina Sarjanović, certificirana Yoga učiteljica Gaia Yoga škole u Zagrebu.

 

Vaše tijelo, um i duh bit će vam zahvalni za svaki Yoga Fun sat!