Kutak za roditelje

U želji da Vam damo što više informacija o našoj univerzalnoj sportskoj igraonici u nastavku pročitajte neka od najčešćih pitanja koja nam roditelji postavljaju prilikom uključivanja djece u program. 

 

Koje sportove trenirate u Štrumf Olimpijac igraonici ? 

Unutar jedne pedagoške godine (od rujna do lipnja) djeca se susreću i treniraju devet različitih sportova: atletika, sportska gimnastika, rukomet, odbojka, košarka, nogomet, kuglanje, tenis i ples. 

 

Da li je sportska igraonica namijenjena motorički talentiranoj i nadarenoj djeci? 

Program nije usmjeren na stvaranje “vrhunskih“ sportaša i ranu specijalizaciju, već na poticanje cjelokupnog i optimalnog razvoja djeteta. Cilj nam je kroz maštu, puno igre, zabave i smijeha dijete uvesti u svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u važnost bavljenja sportskom aktivnosti. 

 

Kako mogu svoje dijete upisati u sportsku igraonicu? 

U program se možete upisati ako kontaktirate nekog od voditelja. Kontakt potražite OVDJE.

 

Postoji li mogućnost dolaska na prvi ogledni trening? 

Naravno! Prije samog upisa Vi i vaše dijete možete prisustvovati treningu na kojem ćete dobiti uvid u sve ono što radimo, te imati dovoljno vremena za dodatna pitanja i dogovore sa trenerom! Ogledni trening je BESPLATAN! 

 

Do kada je moguće upisati dijete u sportsku igraonicu? 

Dijete se u sportsku igraonicu može upisati u svakom trenutku, tijekom cijele pedagoške godine. 

 

Što je potrebno djetetu za dolazak na sportsku igraonicu? 

Naši sportaši treniraju u kratkim majicama, hlačicama/trenirkama/tajicama i tenisicama za dvoranu! Naša preporuka je da tenisice imaju gumeni džon kako bi se što manje klizale. Ne preporučamo treniranje u papučicama. Molimo roditelje da osiguraju djeci čistu sportsku opremu i bočicu s vodom! 

 

Koliko često djeca imaju treninge u sportskoj igraonici? 

Treniramo dva puta tjedno, a trening traje 45 minuta! 

 

Koliko iznosi mjesečna članarina za sportsku igraonicu i kako se vrši uplata? 

Mjesečna članarina za sportsku igraonicu iznosi 180,00kn. Uplata članarine se vrši do svakog 15. dana u mjesecu za tekući mjesec na žiro račun: DŠR Perfecta, Komarski put 14, Zagreb, IBAN: HR7925000091101362925, svrha: Ime i prezime djeteta 

 

Imam dvoje djece, da li odobravate određen popust? 

Naravno! Svakom slijedećem djetetu iz iste obitelji članarina se umanjuje za 50,00kn!

 

Ukoliko dijete izostane cijeli mjesec sa sportske igraonice ili dođe samo jednom u mjesecu, hoću li platiti punu mjesečnu članarinu? 

Ukoliko dijete ne pohađa sportsku igraonicu iz bilo kojeg razloga cijeli mjesec ili dođe samo jednom roditelj nije dužan uplatiti mjesečnu članarinu, ali ukoliko dijete dolazi dva i više puta članarina se plaća u cijelosti. 

 

Kako se dijete može ispisati sa sportske igraonice? 

U svakom trenutku moguće je ispisati dijete iz sportske igraonice, ali Vas molimo da nas o tome pravovremeno obavijestite osobno, telefonski ili putem e-maila. 

 

Na koji način se dijete dovodi na sportsku igraonicu? 

Djecu na sportsku igraonicu dovode roditelji osobno ili u većini slučajeva treneri skupljaju djecu po njihovim vrtićkim boravcima, te ih odvode do svlačionice gdje im pomažu u presvlačenju, ako je to potrebno. Nakon treninga djecu preuzimaju roditelji ili se djeca u pratnji trenera vraćaju u boravak. Djeca nikada ne ostaju bez nadzora trenera!